lauantai 26. lokakuuta 2013

Leipomuksia :)

Heissan! 

No niin uuteen kotiin muutettu :) suurin osa tavaroista purettu mutta osa hakee vielä paikkaansa mutta kyllä se siitä. Niin tosiaan piti kertomani että meidän aina niin kiltti Ariel on nyt löytänyt uuden tavan pitää kiireisenä :) Ariel on jo pitkään tehnyt ympäripyörähdys harjoituksia ja nyt sitten muutama päivä sitten onnistui kääntymään selältä vatsalle. No tästä seuraksena armoton kiljuminen koko ajan kun kääntyilee mutta ei sitten jaksakkaan kauaa olla vatsallaan. Eli tuloksena se että nyt koko ajan juoksen pyöräyttämässä sitä takaisin selälleen :)
Hassua kun ajattelee että eka niiden niin toivoo että käänny, käänny ja kun kääntyvät niin sitten kirotaan ja käydään kääntämässä takaisin :)
Iltaisinkin on nyt ruvennut sängyssä kääntyilemään nukkumaan menon sijaan!

Me myöskin leivottiin eilen joulutorttuja johon Oliver tahtoi myös osallistua.
Annoin yhden taikina levyn keittiön pöydälle ja sanoin että leivo vaan. No aikansa poika sitä taikinaa siinä sitten veivasikin kunnes käännyin takaisin pöytään päin katsomaan miksi tuli niin hiljaista.... Ei poikaa pöydässä....sitten vessasta kuuluu kun vesi hana menee päälle...äkkiä sinne.... Jep siellähän se oli, pesemässä taikinaa!!! No sitten se olikin aika kiva limainen möykky keittiön pöydällä ja vähän muuallakin. Että sellaista taas täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti