sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Heipsan!  Jaahas, huomasin tuossa juuri että eilen en näköjään muistanutkaan kirjoittaa mitään. Mutta eilen ei sitten tainnut tapahtua oikein kummoista tai muuten se olisi lukenut täällä jo eilen :)
Aikas normi päivä oli eilen. Käytiinhän me kyllä iltapäivästä äidin luona tai oikeestaan lähdettiin muksujen kanssa puistoon siellä ja oltiin pari tuntia.

Eilen kun jäi väliin tuo rakas touhu niin tänään piti korjata sitten asia ja olla koko päivä siellä. Saatiin aikas paljon aikaseksikin yllättävää ottaen huomioon että kaikki lapset oli mukana ja tiedossa oli jälleen kerran viimeiset seinien maalaukset.
No arvata saattaa että ilman vahinkoja ei taaskaan selvitty...... Ensimmäinen kohellus tapahtui Mirellan toimesta joka päätti yrittää hypätä maaliastian yli ulkovaatteet päällä....jep no siihen maaliastiaanhan se sitten pyllähti..... Voi juma mikä peseminen!
Toinen oli sitten kun erehdyin mennä ulos antamaan arielille tuttia jona aikana Oliver oli ottanut maalaustelan ja päättänyt maalata valkoisella keittiön ikkunat!! No hyvin lähti lasista maali pois onneksi :) että sellaista, tässä muuten vielä kuva kun likat on herännyt päikkäreiltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti