torstai 3. lokakuuta 2013

Hauskaa....

Pakko vielä lisätä tähänkin ettei ketään vaan jää mietityttään koska osalle se ilmeisesti näkyy ja osalle ei mutta tosiaa profiilissani lukee ilmeisesti että: työskenteli yrityksessä Denna läpänen ? Wtf? Ei ymmärrä... Mutta tosiaan en työskentele siellä mikä ikinä sitten lienekään..... :)

I padilla kirjoittaessa joskus tämä vehje antaa uskomattomia sana ehdotuksia ja niistä minun kohdallani parhaat ovat olleet kun kaverille kirjoittelin että olisi kiva tulla kurkkaamaan vauvaa niin siihenhän tämä vehje oli vääntänyt sanaksi korkkaamaan, onneksi luin ennen kuin lähetin sillä kyllä siellä toisessa päässä olisi voitu ihmetellä miksi ihmeessä halusin korkata vauvan. :)

Ja toinen aika hauska mitä en kerennyt edes korjaamaan oli kun olin näitä joitain vaatteita myynyt Facebookissa ja eräs henkilö tuli sitten noutamaan meiltä ostoksiaan ja minähän olin yhteys tietoihin kivasti ilmoittanut että osoite on se ja se ja ovessa sitten lukee Nikkanen ja röntgen..... Mikä ihmeen röntgen? Ovessa siis lukee Nikkanen ja rönn. Mutta näin, onkos muilla ollut vastaavia kokemuksia näistä iPadin ihanuuksista?

2 kommenttia:

  1. Mulla ihan ite tehty kirj.härö. Kyseessä kans face-myynti ja ihmettelin kun ostajaa ei näy sovittuun aikaan... tuli sit jonkun verran myöhässä ja kertoi olleen jo hyvin sovittua aikaisemmassakin mutta ei ollut löytänyt NEULAPOLKUA koko Tarvasmäestä... oli s-kirjain unohtunut osoitteesta =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä et sulla kans etten ole ainoa:) joskus vaan tuntuu et aina vain omalle kohdalle käy näitä kömmähdyksiä :)

      Poista