perjantai 4. lokakuuta 2013

Naapurin terrori

Tänään ollu super rauhallinen päivä muksujen kanssa. Lieneekö sitten syy siinä että mirella on valittanut melkein koko päivän että mahaan sattuu.... Ei myöskään ole pystynyt kunnolla syömään mitään koko päivänä. Ja näköjään huomaa heti kun mirellalla veto pois niin myöskin Oliver ollut kuin enkeli :) olenkin aina ollut sitä mieltä että tuo mirella se on se kuka porukan villitsee.

Eli kotona oleskelua aamupäivä ja päikkäritkin jäi aika lyhyeks ( 1 1/2 tuntia 3 tunnin sijaan). Mutta se on täysin meidän ihanien YLÄKERTALAISTEN vika. Siellä asustelee sellainen perhe tai oikeastaan tämä 12v poika saa sellaisen metelin aikaan että huh huh. Ensin normaalisti aamulla klo 7.30 laitetaan ne hemmetin stereot täysille ja lopetetaan kun kouluun lähdetään. Sitten aina klo 13.00 kun laitan lapset päiväunille tulee tämä huligaani koulusta kotiin ja tänään aloitti iltapäivän ampumalla parvekkeelta kuulapyssyllä lintuja. Sitten sisälle ja taas ne stereot täysille (kuurosokeiden hän on kun ei pienemmällä kuule?) sitten musiikin kuuntelu riittää täytyy hänen aloittaa rullalautailemaan sisällä!!! Ja jos se ei vielä riitä niin sitten kiusataan perheen koiraa niin että se ulvoo monta tuntia. Ja kaiken tämän päälle hän aina muistaa rimputtaa ohi kulkiessaan meidän ovikelloa ihan huvin vuoksi ja juoksee sitten kotiin piiloon. perk....le sanon minä!!! Niin monta kertaa olen meinannut ovelle mennä ja puhuttelun pitää mutta minkäs teet? Päiväsaikaan kun saa meteliä kuulua! Toivon niin joka päivä että tämä olisi viimeinen ja kohta päästäisiin muuttaan.

Lyhyiden päikkäreiden jälkeen iski sitten hirmuinen sipsin ja roskaruuan tarve!! Ja kimillä tietysti auto mutta ei auttanut pakko oli saada joten lapset kärryyn ja menoksi kohti Parolan s-markettia johon matkaa on vaivaiset 10km edes takaisin..... No sen verran sanon että ihan heti en toista samanmoista lenkkiä tee!! Kyllä äitiä tuli ikävä kun ylämäet koitti ja yritin työntää 3 lasta rattaissa!!
Mutta toisaalta oli kyllä vaivan väärti nyt meinaan saunasta tulleena ja pitsan syöneensä voi hyvin laittaa muksut nukkuen ja jatkaa sipsipussin syönnillä leffan ääressä :)

Että sellainen päivä nyt leffan pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti