sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Haluaa tiskikoneen ja äkkiä!!

Heip, taas aikaa kun oon viimeksi kirjotellu tänne.tuntuu et aina muka niin kiire vaikka tosiasiassa ei kai tässä mikään kiire oo, aika ja päivä vaan kuluu näitä perus kotihommia tehden.

Niin luulen että saattaisin säästää aikaa muutaman tunnin päivässä jos omistaisin tiskikoneen...
Aamut alkaa aina sillä että herään kun lapset herää eli siinä puol ysi. Sitten kuppi kahvia ja Facebook johon kuluu aina aikaa noin tunti. Sen jälkeen kaikille aamupalaa ja vaipan ja vaatteiden vaihto.sit tarvikkeineen tiskata jo aamupala-astiat. Sitten ruuan laittoon ja sen jälkeen taas tiskit mitä on tullut ruuanlaitosta. Sitten huushollin siivous, pölyt ja lattiat. Sitten ruoka-aika jonka jälkeen taas tiskit. Sitten pyykit koneeseen tai pois koneesta kuivaamaan. Sitten lapset päiväunille ja itselle myös hetki lepoa tai leffaa. Sitten välipala jonka jälkeen taas tiskit tiskattava. Sitten päivästä riippuen joko ulos lasten kanssa tai kyläilemään. Sitten iltapala ja TAAS tiskit jonka jälkeen suihkuun ja lapset nukkumaan.

Niin sillain ne päivät täällä kuluu tiskatessa ja siivotessa!! Eikä siivoamisestakaan tunnu olevan mitään hyötyä kun hetken päästä kaikki lelut taas ympäri kämppää.
Meillä ollaan myöskin sairastettu nyt paljon. Ensin Oliver tuli viime sunnuntaina vatsatautiin sitten mirella keskiviikko ja torstain välisenä yönä ja eilen roope. Minä ja Kimi ollaan vielä säästytty ja Ariel myös. Kysyin kyllä neuvolassa että tarttuko vatsatauti edes noin pieniin ja eihän se kuulemma tartu kun aika harvoin, hyvä niin.

Että tällaista taas tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti