perjantai 29. marraskuuta 2013

Perjantai 13? Vai miten se meni.....

Eli otsikostakin päätellen tänään on ollut epäonnen päivä tai sanotaan ko koko viikko!
Lähdin siis aamusella hakemaan Facebook ostostani: 7e hyppykiikkua. Alun perin myyjällä oli siis hintaa kiikulle 10e mutta sain tingattua 7e.
Jep eli osoite ylös paperiin ja menoksi. Ajattelin mennä parolaan nostamaan rahaa kun muistelin että parolassa se kiikku oli. Kävin nostamassa 50e ja menin sitten siihen Parolan s-markettiin rikkomaan rahaa. Ostin kaksi tikkaria ja purkkapaketin. Myyjän piti antaa takaisin 48,65 e mutta siinä kassalla en asiaa sen kummemmin ihmetellyt vaan kävelin autolle jossa huomasin että myyjä olikin antanut vain 45,65e.... Eli kolme euroa puuttui!! No siinä hetken mietin ja pärräsin mutta ajatellin antaa asian olla. Tässä vaiheessa hyppykeinu oli siis jo tullut maksamaan sen pyydetyn 10e. 
Sitten vain navigaattoriin osoite ja lähdin ajamaan. Ihmettelin kyllä aluksi kun navigaattori ohjasi minut pälkänetielle mutta ajattelin vain siinäkin vaiheessa että katsos vaan mulle tullu pikku moka ja tuote sijaitseekin siis jossain Hattulassa ei parolassa. Joo 5minuuttia ajettuani kurkkaan navigaattoriin ja WTF!!! Se näyttää että 28km ja sitten käännös oikealle! Siinä kohtaa kirosin jo oikein kunnolla että mistä hemmetistä se kiikku oikein pitää noutaa!! Seuraava käännös oikealle ja navi näyttää taas melkein kymmenen kilometriä ennen kuin käännös oikeaan! Mietin että mitä perhanaa nyt saa kyllä myyjä kuulla kunniansa kun on sanonut asustavansa parolassa ja minä olen ties missä!!!
Päätepysäkkinä oli sitten Hauhon kaupungintalo!!!! Keskellä Hauhon keskustaa ja niin sanotusta kyseisestä asunnosta tulee ulos 80v. Pappa rollaattorin kanssa. Ei perkele....
Soitto kimille kotiin että voitko tarkistaa uudestaan osoitteen ja juu parolassa kuulemma sijaitsee.....
Olin sitten vissiin unohtanut valita se kaupungin missä se osoite sijaitsee :)
Ei muuta kun kotio takas ja bensa aseman kautta tietenkin kun moinen matka niin 15e meni tankkiin.... Eli loppu pelissä kiikku tuli maksamaan 25e..... Olisin varmaan saanu jo kaupasta halvemmalla!
Mutta näin, aina ei voi voittaa ja minä näköjään en koskaan!

Veetutus oli suuri kun pääsin kotiin eikä asiaa yhtään helpottanut Kimin piruilu: miltäs se maaseutuilu vaikutti? Oliko mukavaa?
Juu oli, olisin keksinyt muutakin käyttöä tuolle ajalle ja rahalle.

Mutta jospa huomenna olisi toisin, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti