tiistai 12. marraskuuta 2013

Tiistai

Tämä sateinen tiistai sujunut kuin muutkin päivät. Harmittaa kun aina sataa eikä pääse uloskaan. Tänäänkin jouduttiin siskon kanssa perumaan puisto treffit sateen vuoksi kun eihän tuolla Erkkikään seisoskele vesisateessa.... Tai lapset varmaan olisikin mut me aikuiset ei oikein mielellään.

No päätin sitten iltapäivällä lähteä lasten kanssa käymään äitillä kun hän on kipeänä niin käytiin sitten kaupassa viemässä sinne vähän ruokaostoksia ja juotiin kahvit.
Sain samalla haettua arielille syöttötuolin sieltä vihdosta ja viimein. Tai ei kai tässä mikään kiire olis vielä ollut kun puoli vuotiaanahan niitä sais vasta istuttaa mutta mun on varmaan pakko jo siirtyä syöttötuoliin kun ei tosta sitterissä syöttämisestä meinaa tulla mitään kun Likka potkii jaloilla vauhtia minkä kerkee. Siitä tuloksena usein on lusikka joko poskessa tai sitten liian syvällä kurkussa!!
Ei hyvä mutta joo koitan huomenna ottaa kuvaa kun Ariel istuu tuolissa.... Voi luoja, se näyttää niin pieneltä siinä!! Hassun näköinen :)
Jouduin jopa tunkemaan extra superloonia tavallisen syöttötuolinpehmusteen väliin että sain törhiksen joten kuten siinä istumaan.

Muutenkin tuntuu että tuo Ariel olisi kovin "löysä" lapsi? Kuulostaa hullulta mutta kyllä meillä kaikki muut muksut on jo viiden kuukauden ikäisenä istunut ihan kunnolla syöttötuolissa mutta Ariel on kuin makaroonia, venyy joka suuntaan kun nostaa. No kaippa se siitä kunhan vähän kasvaa ( jos kasvaa) .

Eipäs kait muuta, huomenna uusi yritys päästä iltapäivästä puistoileen jos ei satais joten huomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti